Bananer i pyjamas

Går igenom garderoben och rensar kläder. Det är smått otroligt vad mycket kläder jag har som bara ligger och samlar damm. Var nere en sväng i källaren och hittade 4 flyttlådor fyllda med gamla kläder. Gick igenom allt och hittade jackor, skor, t-shirts och byxor som jag aldrig kommer användas igen. Mycket av plaggen har jag nog växt ur och en del är bara för fula för att man vill använda dem igen.

Fann en pyjamas som jag aldrig använt. Tror jag vann den på Liseberg ett år när vi hade femkamp. Att vinna pyjamas var annorlunda och eftersom den var så ful blev det aldrig att jag ens funderade på att använda den. Till pyjamasen fick jag även ett par bananer.

Kläderna som jag nu samlat ihop efter en inventering kommer kasseras samt skänkas till Röda Korset. Tror inte plaggen är värda mycket, så lika bra att ge dem till andra som kan ha nytta av kläderna.

Vore kul om jag skulle se någon använda mina gamla kläder, speciellt den där roliga Musse Pigg jackan jag köpte för 15 år sedan.

Inte ofta jag är ute och handlar kläder i butiker längre. Det blir mest att jag handlar på nätet. Brukar lägga en del slantar på Zalando varje månad. Zalando är smidig att använda och man slipper studsa runt i affärer för att hitta bra plagg. Brukar få mina kläder skickade med paket direkt hem till dörren.

Ser att det blivit populärt med begagnade kläder. Butiker som Blocket.se och Facebook är populära handelsplatser folk använder för at köpa och sälja kläder.

Nu börjar det kurra i magen. Ska ställa mig framför stekpannan och fräsa upp en god middag. På menyn står det fläskfilé med potatis och brunsås. Kanske korkar jag upp en flaska rött kvällen till ära.