Ytterligare en ny hobby

Ja, det var när mamma tvingat in pianot på mitt rum medan jag var i väg och pluggade som jag helt plötsligt fick upp ögonen för att spela piano. Jag berättade om detta i ett tidigare inlägg och ni var många som ville höra om jag hade någon annan hobby som dykt upp såhär lite senare i livet. Alltså inte att jag spelat hockey sedan jag var 6 år utan snarare något som kanske bara dykt upp från ingenstans, eller som ett sammanträffande – som pianot.

Och det kan jag tala om för er, det har jag faktiskt. Det var så sent som förra veckan som jag hittade en ny grej att lägga min fritid på och jag är helt enkelt fast. Det handlar nämligen om pärlor. Min vän Amanda pärlade nämligen ett armband till mig i examen-present och jag blev helt överlycklig. Inte nog med att hon valt pärlor i mina favoritfärger utan också tanken av att hon suttit hemma och pärlat detta åt mig. Liksom lagt ned tid och kärlek på något som hon ville ge till mig.

En fin tanke

Det var då jag insåg att jag var i behov av att beställa hem ett gäng pärlor, detta gjorde jag från pärlgrossisten, och vips så var jag i gång med att pärla. Jag gjorde allt från armband till halsband och fina örhängen. Nu när student-tiderna också bringar så blev detta ett perfekt sätt att skänka en fin tanke till dem vi skulle fira. Mamma som var helt extas över att jag nu lärt mig spela lite piano var ännu mer överlycklig när hon hittade mig vid köksbordet pärlandes. Det här året har gett oss många nya hobbys när världen inte är som vanligt, men det är jag så himla glad och tacksam över 🙂