Leksaker för stora och små

Nu fyller grannens ungar år snart. Det är så himla svårt att komma på vad man ska köpa till dem i födelsedagspresent. Vad vill ungar ha idag? Jag har börjat söka mig igenom butikshyllorna på nätet och har lite funderingar kring vad man ska köpa. Barnen är mellan 3 och 5 år gamla. Det är två grabbar som fyller år och jag vet att de gillar bilar, verktyg och Bamse.  Passerade förbi en hemsida som erbjöd ekologiska leksaker. Vill minnas att rubriken på sidan jag besökte var ”Ecoline ekologiska leksaker från Viking Toys”. Kul med företag som även erbjuder ekologiska produkter som alternativ. Ska höra med ett par vänner och även se om det finns någon jag känner som köpt födelsedagspresenter till småbarn nyligen. Jag kommer även ta en extra kik på några av produkterna som är Ecoline ekologiska leksaker från Viking Toys.

På barnkalaset har jag lovat att uppträda som clown, så det blir att åka förbi en maskeradbutik innan helgen. Brukar inte uppträda som clown men nu när det efterfrågades var det min tur att vara clown på ett kalas.

Mina egna leksaker innefattar mestadels datorspel som jag laddar in i min Playstation. Har även en Nintendokonsoll där jag oftast spelar Super Mariokart och MarioWorld. Nintendo är ändå en klassiker som klarat sig bra genom åren. Ser ibland deras totempåle med SuperMario på motorvägen när jag passerar förbi Bergsala i Kungsbacka.

Noterade att en ny aktie dykt upp på börsen som heter Thunderful Group. Tror det är ett bolag som påminner om Embracer, fast i mindre skala och med lite annan inriktning. Vill du veta mer är det nog bäst att du besöker deras hemsida.

Ikväll blir det en omgång med Super Mario Kart, ska testa att köra med Yoshi denna gången.