Det finns alltid någon som ligger bakom

Ja, har ni funderat någon gång på hur vårt samhälle faktiskt håller igång? Det måste ju alltid vara någon som ser till att skolorna fungerar, någon som utbildar lärarna och i sin tur någon som utbildar den läraren. Lik väl som våra vårdcentraler och sjukhus behöver vara upprustade med rätt utrusning.

Jag har pratat om CureMed Nordic innan och jag är fortfarande helt förundrad hur mycket deras jobb påverkar vårt samhälle. Idag har jag kikat närmare på en spoldesinfektor från CureMed. Den används för rengöring och termisk desinfektion av framförallt flaskor, sugflaskor, bäcken urinflaskor, handfat och olika typer av hinkar.

Hur fungerar en spoldesinfektor?

Jo, själva processen tar inte mer än några minuter och innebär egentligen en sköljning och desinfektion med fuktig värme. Den är inte avsedd att rengöra instrument då dem kan skadas. Det är viktigt att en spoldesinfektor är säker och högeffektiv och följer riktlinjer för säkerhet och hygien. I just CureMeds spoldesinfektor har tre olika program för rengöring och används mycket hos olika vårdcentraler och sjukhus.

Men nog egentligen om en spoldesinfektor, jag vill bara återigen slå ett slag för hur fantastiskt det är hur världen fungerar, ihop. Vi fungerar på något vis tillsammans eftersom vi också lär av varandra. Just olika vårdcentraler fungerar ju på grund av alla fina människor som utbildat sig inom vården. Oavsett om du är högt uppsatt läkare som pluggat flera år eller en sjuksköterska så är det helt fantastiskt att dem jobbar för att vi alla andra ska må bra.

Jag vet att applåder inte betalar era löner men jag vill verkligen ge alla er en stor applåd som alltid ser till att vara bakomliggande faktor till att saker fungerar och att vi alla andra känner oss otroligt trygga i vår vardag 🙂