Tält & campingutrustning

Det är mycket märkligt hur allting efter pandemin har ökat i pris. Till en början var man rädd för att det skulle råda brist på mat och toalettpapper, men det blev aldrig så som tur var. Folk hamstrade papper som galningar, av någon konstig anledning var dom rädda för att inte kunna torka sig vilket är lite komiskt när man tänker på det. Sedan när den värsta toppen av pandemin hade klingat av så var det en massa annat som det rådde brist på istället och som priserna fort steg med i vissa fall det dubbla. Andra kategorier som tält & campingutrustning till exempel, ökade i pris för att alla helt plötsligt skulle semestra i Sverige och köpte husvagn eller husbil.

Dyr campingutrustning

När inte svenska folket plötsligt kunde åka utomlands som de var vana vid så skulle dom ränna runt i Sverige istället och sova i tält och köpa en massa campingutrustning som gjorde så att priserna ökade på grund av hög efterfrågan. Leveranserna kom inte in i samma takt som allt gick åt. Det märktes tydligt när man behövde något till husbilen (vi hade husbil innan pandemin bröt ut) att det var mycket som var slut i campingutrustningen och att priserna skenat.

Köpa tält

För dom som inte hade råd att skaffa husvagn eller husbil fick det bli att köpa tält istället. Då behövs verkligen all typ av campingutrustning om man inte bestämmer sig för att äta all mat ute på restaurang. Men en kyllåda att ha i bilen är nästan ett måste för att i alla fall kunna få i sig lite frukost på morgonen. Är man kaffesugen som jag själv alltid är på morgonen och inte kan vara utan mitt kaffe så måste man ha ett campingkök med och en kaffekittel också. Så det plockar till ganska fort.