Hitta en ledig lägenhet i Kristineberg

Jag har alltid velat bo i Kristineberg! Det är ett helt fantastiskt fint bostadsområde på Kungsholmen nära Stadshagen, Traneberg och Marieberg. Men så klart är det jättesvårt att hitta en ledig lägenhet i Kristineberg då det är så eftertraktat. Det är ju praktiskt taget som att bo mitt i Stockholm. För längesedan tillhörde Kristineberg slottet (Kristinebergs slott) och skulle från början bara vara en obebyggd park. Det är rätt kul också att alla gator i Kristineberg är döpta efter några kända svenska författare, till exempel Levertin, Bondeson, Thorild, Olof von Dalin, Nordenflycht och andra. Det finns också en strandpark som gjordes iordning för över tio år sedan (tror jag) och en park för skateboardåkare. Parken är i betong så det är väl inget direkt mysigt med den, inte som man förväntar sig att en park ska vara.

Måste ha en ledig lägenhet

Nu har jag börjat ett nytt jobb inte så långt från Kristineberg och det känns högst aktuellt att faktiskt landa en lägenhet nu i närheten av mitt nya jobb. Om jag hittar en ledig lägenhet så kan jag i princip gå till jobbet, lite beroende så klart på vart i Kristineberg lägenheten i så fall ligger. Just nu är jag glad bara jag får tag i en, jag har inte råd att köpa en bostadsrätt.

Lägenhet vid Kristinebergs strand

Den allra största drömmen i nuläget är att få tag i en lägenhet vid Kristinebergs strand. Dom bostadshusen där ligger absolut allra bäst till. Det är ett helt fantastiskt läge, ingenstans kan jag hitta nåt bättre, enligt mig själv. Du har värsta utsikten ut mot vattnet med båtar och en brygga längs med hela vattnet. De husen som ligger längst fram har balkonger där du ser hur långt som helst ut över vattnet. Men det stannar nog vid en dröm eller så tar det hundra år innan jag har en bostad där.