För dig som vill lära dig något nytt

I dessa tider, när ingenting är som det ska, så kan man tycka att allt är pest och pina. Inte får man träffa sina släktingar, kompisar eller göra saker som man brukar. Men varför se detta som något negativt. Varför inte testa något nytt, göra det där du alltid tänkt att du velat göra men inte haft tid till!

Just detta fick jag till mig av min väninna när vi var på en corona-vänlig promenad för någon vecka sedan. Då hade jag precis kommit från jobbet och vi hade då fått besked om att resten av året innebär endast arbete hemifrån. Perfekt för alla andra som bor med sin sambo eller familj, men inte alls perfekt för mig som bor själv, ensam och helt utan någon annan. I vanliga fall har jag inte alls ont utav det, men det börjar ge mig lite panik om det visar sig att detta ska fortsätta länge.

Jag ska spela violin!

Men så satt jag en dag och funderade på vad jag skulle kunna tänkas hitta på som jag länge funderat över. Då kom jag på det. Jag vill ju lära mig att spela violin, det har varit en dröm sedan jag var liten och än i livet har jag aldrig hittat tillfälle – förrän nu – mitt i en pandemi. Jag hittade genast Violinisten via notlagret.se som är en serie för att börja lära sig spela violin. Den finns i flera olika steg som tar upp alla dem olika delarna som utvecklar ditt kunnande succesivt. Violinisten hjälper dig att utveckla kunskaperna ett steg i taget på ett strukturerat vis.

Med andra ord var det Violinisten som fick mig att göra något kul under dessa tider som är mindre kul. Jag spelar nu violin på en ganska bra nivå och bättre ska jag bli!