Är det dags att dränera huset?

Till en början, här har du länken som du kan läsa i princip allt du behöver veta. https://www.ge-ab.se/dranering/. Jag tänkte att jag slänger ut den direkt men kommer givetvis prata mer om just dränering av hus och specifikt hur det funkar hos vår allas Garantienptreprenad AB – GEAB. De kontaktar gärna dig om du har frågor men jag är ganska säker på att du kommer veta allt du behöver efter att du läst detta eller möjligtvis klickat dig in via länken till GEABs hemsida där de skriver om just dränering av hus.

Har du problem med fuktskador i grund eller källare?

Ja men det är just då så GEAB kommer in i bilden och säger – inga problem! För då behöver du hjälp med dränering av ditt hus och jag kan garantera dig att du får den rätta hjälpen tillsammans med dem. Med en rad kunniga och framför allt erfarna medarbetare så utför dem alla jobb med säkerhet i första åtanke och framförallt med syfte att du ska bli nöjd. Dem utför dessutom sina arbeten som totalentreprenörer vilket underlättar för dig som kund. Det innebär att du slipper hålla kontakten med den här mängden hantverkare, allt detta sköter GEAB.

Varför?

Varför ska du då dränera? Jo men det är för att leda bort grundvattnet så att det inte stiger och orsakar fukt i husgrunden. Med andra ord skyddar dräneringen huset från fuktskador.

När?

När är det dags då? Jo, om det finns synlig fukt på väggarna i källaren eller om det kanske börja lukta unket så kan det vara dags att ta en kik. Andra tecken är att putsen på väggarna börjar släppa eller om eventuella tapeter börjar bubbla sig.

Mer än så här behöver du inte veta, för så snart du upptäckt detta så är det GEAB du ska kontakta!